Đorđe Pavlov: Supruga i ja prevazišli smo krizu

Dragan Kadić

Poznati beogradski šmeker Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đoka Kortina, zamenio je gradski asfalt snežnim planinskim vrhovima gde vodi svoj restoran, ali i gde se odmara s porodicom s kojom deli strast prema skijanju i uživa u skladnom bračnom odnosu koji je doskoro bio narušen

Ima neka tajna veza između slavnog zavodnika i manekena Đorđa Pavlova (66), poznatijeg kao Đoka Kortina i snežnih vrhova Kopaonika. Poznati beogradski šarmer ne ume da objasni šta se tačno dogodilo nakon što se prvi put susreo sa ovom planinom, ali tvrdi da se rodila velika privrženost prema čarima njene lepote. Otkako je prvi put stao na skije, zimski planinski ambijent osvojio je Kortinu koji danas provodi dosta vremena na Srebrnoj planini, kako još nazivaju Kopaonik.

- Ovde sam zbog svog restorana, a opet, otvorio sam ga zbog Kopaonika. Ne znam zbog čega me je ova planina osvojila. Bio sam u ski-centrima gde su spustovi oštriji i staze duže, ali sveukupno, Kopaonik je najlepši, najbolja je atmosfera, a takvi su i ljudi, jer su naši.


Piše: Boris Popadić


Kompletan tekst i ekskluzivne fotografije potražite u novom, 596. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 17. februara.

Story