SLOVAČKI PAR PRONAĐEN MRTAV U AUSTRIJI: Upucao ženu pa sebe!

Printscreen Facebook

BAD KROJCEN - Stravičan zločin dogodio se u Gornjoj Austriji.

Policija je u porodičnoj kući u Bad Krojcenu pronašla beživotna tela bračnog para. Pošto se u sredu nije pojavila na radnom mestu Slovakinja Lucija J. (34), njena zabrinuta koleginica odmah je alarmirala policiju.

Službenici su po prijavi otišli do njene porodične kuće, gde su zatekli beživotna tela, 34-godišnje žene i njenog partnera Julijusa I. (52). Prema saopštenju policije 52-godišnji Julius I. je svoju 18 godina mlađu saputnicu ubio hicem iz pištoljs u porodičnoj kući u Bad Krojcenu.

Posle ubistva ovaj Slovak je presudio sam sebi. Prema izjavama svedoka čovek je imao psihičkih problema i bio bolesno ljubomoran.

„Ovo je za sve na težak dan. Lucije je bila veoma vredna radnica i dobra koleginica i veoma se dobro uklopila u kolektiv od kada je počela da radi za nas 2014. godine’’, rekao je jedan od radnika prodavnice u kojoj je radila Lucija.

Ništa manje lepih reči nije imao ni Andreas Ambros vlasnik trgovine automobilima u kojoj je radio Julijus

.„ Julius je bio jedan od naših najboljih radnika u poslednje dve godine nismo imali nikakve probleme sa njim, međutim već neko vreme govorilo se o ljubavnoj krizi između Juliusa i njegove partnerke“.

Prema rečima jedne komšinice Julius je u novembru posle jedne svađe sa Lucijom zbog sumnje da ga vara sa drugim muškarcem pokušao samoubistvo zarivši sebi nož u stomak. Ovaj 52-godišnjak je iza sebe ostavio dve odrasle ćerke i unuče koji žive u Slovačkoj.