9 korako do savršenog ljubavnika

Shutterstock
Ženama je potrebno malo više vremena da bi se uzbudile, a loša tehnika i predigra mogu za sekundu da ih potpuno ohladiti

Bez obzira koliko su samouvereni, mnogi muškarci bi bili spremni da učinite svašta kako bi saznali kako tačno potpuno da zadovolje ženu. Donosimo vam devet vrućih tajni koje će vas učiniti savršenim ljubavnikom.

Dobra predigra

Ženama je potrebno malo više vremena da bi se uzbudile, a loša tehnika i predigra mogu za sekundu da ih potpuno ohladiti, piše Askmen. Žene su, kako kaže doktorka Emili Nagoski, autor knjige ‘Good in Bed Guide to Female Orgasms’, poput jako dobrog suflea čiji će vas ukus očarati, ali da bi ispao tako dobar, treba voditi računa o više detalja. Predigru produžite na 24 sata, uz komplimente, seksi poruke, nežne, a zatim i seksi dodire – sve to će omogućiti nezaboravan seks i njezino potpuno zadovoljstvo.

Tajna orgazma

Naučnici su u Holandiji otkrili kako je tajna ženskog potpunog uzbuđenja i dosezanja orgazma u potpunoj smirenosti. Ako želite da je dovedete do potpunog uzbuđenja žena ne sme biti uznemirena i nervoza. Skener mozga pokazali su da delovi ženskog mozga odgovorni za osećaje straha i nervoze smiruju što je veće seksualno uzbuđenje. Zbog toga naučnici smatraju da je opuštenost i pozitivne emocije jedna od najvažnijih, ako ne i nužnih stvari za doživljavanje orgazma.

Uočite razliku
Svaka žena je drugačija, a većina njih prvih nekoliko puta za vreme seksa s novim partnerom ne može da doživi orgazam. Za potpuni užitak u seksu žena se mora opustiti, a muškarac mora da otkrije šta je najviše uzbuđuje. Tako, na primer, neke žene vole vlažne poljupce, dok se neke ježe pri samoj pomisli na takav poljubac. Neke žene vole da budu gore, druge uživaju u misionarskoj pozi... Otkrijte koji je seksi scenario najbolje pali i jednostavno se prepustite.

Seksi maštarije
Uzbudljive seksi maštarije su jedan od ključnih elemenata zdravog seksualnog života, a seks s dugogodišnjim partnerom može imati veliku prednost. Za vreme seksa je čak i poželjno da maštate, a ako poželite, uvek te fantazije možete probati i u stvarnosti.

Prepoznajte granice

Retko ko može u svojoj spavaćoj sobi da izvede pravi seksi performans kao u porno filmovima i da izdrži nekoliko sati vodeći ljubav. Prepoznajte i prihvatite svoje slabosti i prilagodite se. Tako neki muškarci pate od preuranjene ejakulacije, pa to kompenzuju sa oralnim seksom koji pružaju partnerki. Ako partnerka ne može da prepozna ono što želite ili volite, jednostavno joj recite i učinite oboma uslugu.

Oralni seks

Retko koja žena ostaje ravnodušna prilikom oralnog seksa, pogotovo ako pogodite sve ključne tačke. Shvatite klitoris kao srce ženske seksualnosti i izvorom potpunog užitka jer posle dražaja tih 15.000 nervnih završetaka koji se nalaze u klitorisu uslediće pravi užitak.

Tempiranje orgazma

Kao i u mnogim stvarima, tako i pri doživljavanju orgazma muškarci i žene se poprilično razlikuju. I dok muškarci tokom seksa dosežu tačku "nakon koje nema povratka", a orgazam je neminovan, žene zbog raznih razloga, uključujući i preuranjenu ejakulaciju partnera, orgazam mogu jednostavno "izgubiti". Zato treba praktikovati "seksualnu ljubaznost" i u nekim trenucima ženu pustiti da prva doživi vrhunac. Pratite njezino ponašanje, grčenje mišića na rukama, nogama i tek onda se prepustite vlastitim orgazmu, a samim time povećavaju se šanse da orgazam doživite zajedno, u isto vreme.

Seksualne igračke

Seksi igračke ne bi trebalo da budu tabu. Njima vrlo lako možete začiniti, a možda i poboljšati seksualni život. Vibrator je jedan od najboljih putova do ženskog dugog i jakog orgazama jer stimuliše mnogo bolje od bilo čega drugoga.

Na kraju se mazite

Nemojte biti muškarac u krevetu koji ćese posle seksa samo okrenuti i zaspati. Mazite se, grlite i ljubite se, a osim što ćete uživati i učvrstiti vezu, velike su šanse da će vaša partnerka i idući put biti raspoložena za seks.