TAJNE IZ DAJANINE KUHINJE: Kuvarica otkrila šta je princeza strogo zabranila kraljevskoj porodici da jede!
Mnogi od nas ne mogu ni da zamisle šta se jede na kraljevskom dvoru, a za neke od namirnica sigurno nismo ni čuli.
Nedavno je objavljen jelovnik kraljice Elizabete II. i tada se saznalo da kraljica obožava dimljeni losos i tartufe, a da dan završava sa čašom šampanjca.
I posle dve decenije od njene smrti ne prestaje opsesija princezom Dajanom čiji se svaki pokret, navika i reč analizira, a sada su procurele i tajne vezane njene prehrambene navike i namirnice koje Ledi Di nikada u životu nije jela.
Navike u ishrani kraljevske porodice otkrila je glavna kuvarica u palati Kengsinton Kerolin Rob, u kojoj je živeo prinčevski par sa sinovima Vilijamom i Harijem. Ona im je kuvala u periodu od 1989. do 2000. godine.
Kerolin je otkrila da princeza nije bila zahtevna i previše probirljiva kada je hrana u pitanju i da je volela gotovo sve da jede, ali da je jednu namirnicu izbegavala i da je bila zabranjena u kuhinji princeze Dajane.
"Jedino što mi je bilo strogo zabranjeno da koristitim u pripremi hrane bio je beli luk", otkrila je kuvarica Rob.
Ona je objasnila da je "razlog za proterivanje belog luka iz kuhinje bio taj što su Dajana i Čars imali mnogo javnih pojavljivanja i kontakata sa ljudima i jednostavno nisu želeli da se ni u tragovima oseti miris belog luka".
Cerolin je otkrila i da je princ Čarls bio veoma štedljiv i nije voleo da se baca hrana već je ostatke od obroka uvek ostavljao u plastične posude da bi ih jeli kasnije.
Kurir.rs/večernji.hr
Printskreen instagram
POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Glamur, slava i elegancija: 3 princeze čija je svaka odevna kombinacija VEST DANA (VIDEO)