BEZ DLAKE NA JEZIKU: Čuveni kuvar bi OVE 3 namirnice zauvek IZBACIO iz jelovnika, evo zašto!
Čuveni kuvarGordon Remzi je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, tako je bilo i ovoga puta.
Remzi je bez razmišljanja otkrio da postoje tri trenda u kulinarstvu koje bi najradije zauvek poslao u istoriju.
Vagju govedina
Vagju je japanska govedina divne strukture, meso je meko i nežno, i zbog toga Remzi kaže da je treba pripremati s poštovanjem.
"Na sve strane imate ćufte od vagju govedine. O'ladite malo. Tretirajte vagju s poštovanjem, učinite ovo meso posebnim", kaže on.
Penice
Remzi je kao iz topa rekao penice, ali nije mislio na penice kao deo dezerta već na one napravljene od slanih namirnica.
" Nedavno su mi poslužili penicu od koštane srži. Ali, kad razmišljam o koštanoj srži, sasvim sam siguran da nikad više ne želim da je jedem u penastom obliku. Sa dezertima se sadruge strane može eksprerimentisati".
Remzi je poručio ako jedete penice da budete pažljivi da na tanjiru ne bi izgledale kao toksični otpad u ustajalom bazenu.
Ulje od tartufa
"Jedna od stvari koje najviše mrzim je ulje od tartufa. Vreme je da ga precrtamo. Svi ga stavljaju gde god stignu, u ogromnim količinama, kao da je u pitanju bilo koje drugo ulje, a zapravo ono mora jako, jako precizno da se dozira ",kaže Remzi.
On ovakvu hranu ne može očima da vidi. Da li se slažete sa njim?
Kurir.rs/Net.hr, Foto: PrintScreen Jutjub
POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
(KURIR TV) Pet proizvoda za koje mislite da su zdravi!