KOLEGINICE PODRŽALE NATAŠU BEKVALAC KOJA JE PRETRPELA NASILJE: Kakav god je razlog, nema opravdanja!

Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Koleginice Nataše Bekvalac pružile su joj podršku, nakon što je pretrpela fizičko nasilje jutros u svom stanu od strane supruga Luke Lazukića.

On je nasrnuo na pevačicu, nakon što je ona čitala poruke u njegovom telefonu, koje su navodno bile ljubavne. Lazukić je naneo povrede pevačici u predelu glave.

Pevačice su stale na Natašinu stranu, a ovako su komentarisale neprijatnu situaciju.

Mira Škorić

Ovo je za osudu!

- Zatečena sam! Nataša i Luka su mi delovali kao skladan i srećan par, nisam ni slutila da može da dođe do ovoga. Nataša je sjajan drug i kolega. Ako vam je tačna informacija, onda je ovo za osudu i ne sumnjam u naš zakon.

Aleksandar Jovanović 
foto: Aleksandar Jovanović

Sonja Vuksanović

Osudila je prebijanje

- Sta da kažem... Ovo je prestrašno! Saosećam sa svakom ženom koja to doživi, a da ne govorimo o činjenici da se Nataša tek porodila. Ja najbolje znam kako joj je. Ovo je za svaku osudu i najstrožu kaznu. Šta reći za nekog ko može da digne ruku na svoju zenu i majku svog deteta. Dno dna.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Dragica Radosavljević Cakana

Ako jednom udari, opet će!

- Ne poznajem ih i ne mogu da komentarišem. Naravno da to ne podržavam. Ukoliko je tačno, odmah da ga izbaci iz stana i svog života i više ne postoji. Ako to čovek jednom uradi, uradiće ponovo. Brutalno je nepristojno, ne znam šta da kažem.

Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

Katarina Živković

Stop nasilju nad ženama!

- Pročitala sam to. Ako je tačno, stop nasilju nad ženama. Kakav god da je razlog, nema opravdanja. Muškarac ne sme da povisi ton na ženu, a kamoli da podigne ruku. Zaista nemam drugi komentar.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Marija Šerifović

Instagram

- Šmekeri, pa tuku žene! Pi.ketine obične, drži se N.

Printscreen 
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.D., Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić