JK I ZORICA ZARATILE ZBOG PENISA: Brunclikova žestoko oplela po Karleušinom stajlingu, a onda je usledio BRUTALAN i ZAVRŠAN udarac!

Dragan Kadić/Marina Lopičić

Jelena Karleuša i Zorica Brunclik nemaju dlake na jeziku, ali nisu međusobno ratovale sve dok ih nije zavadio - penis!


Korset u obliku muškog polnog organa koji je nosila Karleuša u poslednjem izdanju emisije „Zvezde Granda“, šokirao je njenu stariju koleginicu. Ona je svoju zgroženost Jeleninim provokativnim stajlingom podelila na Instagramu:


- Nedelja ujutru 10.30. Gledam divnu porodičnu emisiju „Radna akcija“ sa svojom unukom. Emisiju prekida reklama za „Zvezde Granda“ i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa penisom na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). zgrožena sam.. Što je mnogo, mnogo je.


JK, poznata po tome što nikome ne ostaje dužna, imala je šta da kaže Brunclikovoj.


- To što vi vidite penis je samo vaša percepcija. To govori o vama i vašim podsvesnim željama. S druge strane, i da je reč o penisu, kako kažete, ne vidim šta je tu strašno. Nije 17. vek. Veća je sramota biti loš čovek i činiti loše, te tako davati loš primer mladima. A vi koji se zgražavate, ja vam od srca želim da penis ne vidite više nikada u životu i PROBLEM REŠEN - napisala je Jelena, koja je potom svoj stav dodatno obrazložila i u otvorenom pismu:


Kurir.rs/I. E/Foto

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŽENO, LEDIŠ DAH! JELENA KARLEUŠA MALO ŠTA PREPUSTILA MAŠTI: U belom od glave do pete pevačica istakla POZNATE OBLINE (VIDEO)