PREDOZIRALA SE, ŽIVOT JOJ JE VISIO O KONCU: Glumica se oglasi PRVI PUT posle skandala zbog kog je završila u BOLNICI! (FOTO)

Profimedia

Pevačica i glumica Demi Lovato (25) progovorila je o svojoj borbi s zavisnošću u pismu koje je objavila na Instagramu, što je ujedno i njena prva objava nakon dve nedelje koje je provela u bolnici pod sumnjom da se predozirala.

Demi je bila na zabavi, a ujutro se predozirala u svom domu gde ju je pronašao čuvar u nesvesnom stanju. Njena asistentkinja počela je da viče 'Mrtva je, mrtva je', a prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć. Na jastuku pevačice su bili tragovi krvi i počela je da povraća.

"Htela bih se zahvaliti svima na ogromnoj podršci, svojoj porodici, prijateljima, svojem timu i obožavateljima. I dragome Bogu što me spasio, inače ne bih bila ovde i pisala ovo pismo", napisala je Demi koja nije htela reći koju je drogu uzela. To je znatno otežalo njen oporavak, a preko vikenda ju je uhvatila i groznica s visokom temperaturom.

- Naučila sam da ta bolest nije nešto što nestaje s vremenom. To je nešto što moram nadvladati, ali nisam bila spremna da ostanem 'čista' - objasnila je Lovato. Izgleda da će pevačica staviti svoju karijeru na čekanje i da će se fokusirati na zdravlje.

"Sada mi treba vremena da ozdravim i ozbiljno se usredočim na svoj oporavak. Ljubav koju ste mi svi pokazali nikada neće biti zaboravljena i veselim se danu kad ću moći da kažem da sam uspela da pobijedim zavisnost. Boriću se", objasnila je nakon što su joj bliski prijatelji poručili da mora da odei na rehabilitaciju ili će izgubiti sve saradnike i prijatelje.

U dokumentarcu 'Simply Complicated', koji je snimila 2017. godine, Lovato je govorila o godinama kada je uzimala drogu, poremećajima prehrane i problemu s alkoholom, rekavši kako je prvi put počela koristiti kokain kad je imala 17 godina. Na prvu rehabilitaciju otišla je već s 18 godina te joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj.