BRATISLAV PREMINUO NAKON BRUTALNIH BATINA U DISKOTECI: Radnici obezbeđenja poriču da su krivi za smrt Nišlije

Printscreen/Youtube

NIŠ - I.Č.(26) i Ž.N.(26) radnici obezbeđenja u Kubo klubu negirali su na početku suđenja da su krivi za smrt Nišlije Bratislava Milojevića (38).

Ova tragedija dogodila se 11. februara ove godine u "Kubo klubu" u Nišu kada se Bratislav suprotstavio obezbeđenju. Nakon toga on je zadobio pet udaraca po glavi tupim predmetom, bio je u komi u Kliničkom centru, a nakon toga je preminuo u bolnici.

I.Č. je negirao navode iz optužnice da je obezbeđenje tuklo Milojevića.

"Moram da izjavim saučešće porodici Milojević za tragediju. Konobarica me obavestila o tome da neki momak spava na pultu i on je izveden napolje. Posle toga izašao sam napolje da zapalim cigaretu kada se Milojević pojavio i počeo da me vuče za rukav. Izvedeni mladić je valjda bio njegov drug. Mi smo se potom vratili u hol. Iza nas su u jednom trenutku nekoliko momaka započeli tuču. Ja ga nisam udario, ni gurnuo nego ga je par momaka iz tog incidenta povuklo sa sobom i on je valjda tako pao. Ja sam ga u jednom trenutku video na podu, a oko njega je bilo polomljeno staklo", rekao je I.Č. na suđenju.

Odbrana je za dvojicu radnika obezbeđenja tražila da se brane sa slobode jer su već devet meseci pritvoreni.

Te kobne noći Bratislav je odvezen u Urgentni centar, a doktori su potvrdili da se hematomi nisu stvorili od pada već od udaraca. Bratislav je iza sebe ostavio dva sina od 11 i 14 godina.

(Kurir.rs/M.S.)