LEZBIJKA (24) PREVARILA DEVOJKU SA NAJBOLJIM DRUGOM: Spavala je sa njim, mislila da budu u OZBILJNOJ vezi, a onda ju je dočekala PRAVA KARMA!

Profimedia

Mlada lezbijka koja to nije već pola godine u tajnosti vara devojku s najboljim prijateljem.

Počeli su da imaju odnose dok njene devojke nije bilo kod kuće, a sada to rade redovno. Ona se zaljubila, a činilo se da ni on nije ravnodušan. Kasnije je shvatila da ipak nije sve kako je očekivala i to je priznala stručnjaku.

Profimedia 
foto: Profimedia

"U vezi sam sa predivnom devojkom koju konstantno varam s najboljim prijateljem. U vezi smo godinu dana i to je moje prvo gej iskustvo. Ona je rekla kako je uvek znala da voli žene i tražila je ozbiljnu vezu. Meni su 22, a njoj 24 godine. Kada joj se brat povredio u nesreći pre šest meseci, ona se vratila kući kako bi pomagala majci oko brige za njega. Moje devojke nije bilo mesec dana i ja sam se okrenula svom najboljem prijatelju. On ima 23 i poznajemo se jako dobro. Jedno veče smo izašli na piće, a kada smo se vratili u moj stan, on me poljubio. Priznala sam mu da se osećam usamljeno te sam ga pozvala unutra. Popili smo nekoliko pića i imali seks. Shvatila sam da polako "padam" na njega i to sam mu rekla. On je znao za moju devojku, ali mi je rekao da se isto soeća kao ja", rekla je ona i nastavila:

Profimedia 
foto: Profimedia

"Od imamo redovan seks iza njezinih leđa. On je u jednom trenutku počeo da se hladi, pa smo se napili. Otišli smo u njegov stan, imali seks, a onda sam doživela hladan tuš. Spavao je s brojnim djevojkama od tada, zbog čega sam ja postala ljubomorna. Znam da nemam pravo da se žalim jer sam ja ta koja je u vezi. Bez obzira na to koliko seksa je imao sa drugima, ja i dalje ne mogu bez njega."

Stručnjak za odnose odgovara:

"Možda se njemu čini da ti njega iskorišćavaš. Živiš sa svojom devojkom, a on ti je rezerva sa strane. Možda si biseksualka, ali to ti ne daje pravo da varaš. Reši sa devojkom sve što imaš, ali prestani da je varaš. Ako raskinete, nemoj se previše nadati da ćeš završiti s prijateljem. Da je on hteo nešto više s tobom, više bi se i potrudio oko toga da ostaviš devojku. Pravi partner je na drugom mestu.

Profimedia 
foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia