KRŠNI ĐETIĆ NE ODUSTAJE OD STANIJE! Posle krsta starleti stiže JOŠ POKLONA! (FOTO)

Dragan Kadić, Ana Paunković

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović uplovili su u romansu na samom početku "Zadruge 2" i na taj način osigurali armiju fanova koja je navijala kako za njih tako i za njihovu ljubav da izdrži što duže. Međutim, posle Vladimirove diskvalifikacije a zatim i starletinog izlaska iz rijalitija zbog zdravstvenih problema njihova veza naišla je na ogroman kamen spoticanja koji ih je i rastavio.

Damir Dervišagić, Ana Paunković 
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Ipak, Tomović očito ne planira da prestane da se trudi da "ispegla" probleme, često upućujući atraktivnoj crnki poruke putem društvenih mreža, bez obzira na to što ga je ona, kako je istakla, lično blokirala u potražnji preko potrebnog mira.

Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

"Sam u Univerzumu u kome jedina zvezda koja obasjava put nosi njeno ime. Misli, moji večni podstanari, sluge mojih želja i gospodari mojih molbi. Tu je, na trenutak daleko od uzdaha. 'Diši. Hoću da čujem koliko me voliš... reče i zaplaka'. Samo je ona znala da 'volim te' ima težinu kada se oćuti. 'Zar je ćutanje sve što nam ostaje?' pitao sam je ne želeći da čujem odgovor. Nisam ga ni dobio. Samo uzdah. Ćutaću i ja. Iako bez reči, ovo je bilo najglasnije izgovoreno 'Volim te' koje sam ikada rekao", podelio je poruku Tomović.

Instagram Screenshot 
foto: Instagram screenshot

Još krajem oktobra, Stanija se obratilu putem Instagrama i poručila:

"Stanija lično ovde! Prenesite Vladimiru da sam ga ja lično blokirala na Instagramu, da sam ja lično obrisala sve slike, snimke s njim i sve vezano za 'Zadrugu'! Recite mu da obriše sve slike i snimke sa mnom i da me više ne pomene! Da Tamaru ostavi na miru! Da više ne zloupotrebljava situaciju i ljude u trenutku kada ne ogu da se oglasim! Eto mu svi vi fanovi, podrška sve! A na mene zaboravi!", pre svega kao odgovor na Vladimirove tvrdnje i kritike na račun njene prijateljice Tamare koja, prema njegovim rečima sve, izmišlja i plasira neistine u Stanijino ime.

Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić