OVAJ DEČAK JE ČUDOM PREŽIVEO MASAKR U KOME JE POMAHNITALI MANIJAK UBIO UČITELJICU I 17 UČENIKA: Slavni sportista o stravičnom zločinu nije progovorio ni reč!

Pritnscreen/Instagram

Životna priča ovog sportiste protkana je neverovatnim detaljima, ali uprkos svemu što ga je u životu snašlo on je imao samo jedan cilj koji je ostvario, a to je da u jednom trenutku bude prvi reket sveta.

Njegov cilj od kako je počeo da se bavi tenisom jeste bilo prvo mesto na ATP listi!

Pogađate - u pitanju je Endi Marej!

Ono o čemu Endi Marej nikada ne priča jeste detinjstvo koje nije bilo sjano. Marej ima čest problem sa čašicom kolena, koja mu u detinjstvu nije srasla u jednu kost, već je ostala kao dve odvojene kosti, te mu celog života pravi problem.

Pohađao je danblejnsku osnovnu školu, i bio je prisutan za vreme Masakra u Danblejnu 1996. u školi, kada je Tomas Hamilton ubio osamnaest osoba od toga su sedamnaest bili učenici, a jedna osoba učiteljica.

Marej se sakrio ispod stola u učionici zajedno sa godinu dana starijim bratom Džejmijem, a sve detalje ovog stravičnog zločina obajavio je u autobiografiji, dok javno nikada ne govori o tome.

Reuters 
otkrio sve u autobiografiji, ali javno nije hteo da govorifoto: Reuters

MASAKR KOJI JE POTRESAO ENGLESKU I SVET

13. marta 1996. nezaposleni Tomas Vejt Hamilton ušao je u školu naoružan revolverom. Kod sebe je imao 743 metka, a ispalio je 109 metaka. Policija je kasnije otkrila da je Hamiltonova jakna bila puna municije.

Nakon što je ušao u školu, Hamilton je krenuo ka sali za fiskulturu pucajući usput u petogodišnjake i šestogodišnjake, ubijajući svakog ko mu se našao na putu. Petnaestoro dece i jedna učiteljica, Gven Mejor, umrli su na mestu.

Hamilton je napustio gimnaziju kroz izlaz za hitne slučajeve. Sa igrališta je ispalio nekoliko metaka ka učionicama. Jedna od učiteljica shvatila je da se nešto loše dešava i naredila deci da se sakriju ispod stola. Nekoliko metaka kasnije je pronađeno u naslonima dečjih stolica.

Hamilton je takođe pucao u grupu dece koja je prolazila kroz hodnik, povređujući jednu učiteljicu. Zatim je ušao u salu za fizičko vaspitanje gde je ispalio sebi metak u usta. Bio je mrtav na mestu.

Jedanaestoro dece i tri odrasle osobe bile su odvezene u bolnicu. Jedno od dece je umrlo na putu za bolnicu, a ostali su preživeli.

kurir.rs / kurir sport