BEZ OBZIRA NA SVE, DRAGANA MIĆALOVIĆ ZA SESTRU SLOBODU UVEK OVO URADI: Danju, noću... uvek je TAKO!

Vladimir Šporčić

Odnos sestara Mićalović uvek je bio jak i nije tajna da bi volele ponovo da podele kadar, ali bez obzira na poslovne obaveze, Dragana i Sloboda uvek nađu vremena jedna za drugu privatno. To je, između ostalog, i razlog ogromne sestrinske ljubavi koja među njima postoji.

"Za Slobodu i njenu porodicu uvek imam vremena. Bilo da ja posle snimanja idem kod njih da prespavam ili se viđamo noću između njihovih predstava. Prosto, za to uvek mora da postoji vreme", kaže Dragana.

"Zasad nemamo nikakvu ponudu. Ja bih to (da ponovo zaigraju zajedno) volela ne zato što je moja sestra, već zato što je kao koleginicu poštujem. I mislim da bi svaki glumac poželeo nju za partnera u kadru. Nas dve smo već radile 'Nepobedivo srce', ali nismo imale mnogo zajedničkih deonica. Bilo bi lepo", priznala je Dragana.

Aleksandar Jovanović Cile 
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Na seriji "Sinđelići" radi i sa Lukom Racom, sa kojim se privatno druži. Međutim, mnogi smatraju da među njima ima i više od prijateljstva.

"Svakog dana smo zajedno od pola šest ujutru do sedam uveče. Njega viđam više nego sopstvenu majku, pa smo poprilično upućeni u živote jedno drugog. Dobar je Luka. Dogodovština sa njim ima koliko hoćete na dnevnom nivou. Grudvamo se, igramo se 'Otpisanih' u studiju. Imamo i Voju Brajovića, još i njega da uključimo u našu priču i potpuni smo", rekla je kroz smeh mlada glumica, pa nastavila: "Ma kakvi! Mi smo tamo svi kao porodica", istakla je ona.

Printskrin 
foto: Printskrin

Zbog poslovnih obaveza, pak, odmor će morati da pričeka.

"Do marta zbog velikih obaveza neću moći na neko putovanje, ali sa Milicom Pavlović se dogovaram da u februaru, martu, pošto nam obema tada nailazi neki opušteniji period, zajedno negde otputujemo. To će biti pravo žensko putovanje", otkriva ona.

Ona dodaje da ne bi imala ništa protiv da ponovo ukrasi neki spot Pavlovićeve, kao što je to učinila pre nekoliko godina.

"Nismo pričale o tome, ali ako se desi neka dobra priča, ako možemo da napravimo neki super glumački zadatak, naravno, zašto da ne", zaključuje Dragana.

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: