UBICA STUDENTA NA ZVEZDARI ZAVRŠIO FAKULTET SA DESETKOM! Njegovi školski drugovi u šoku! Evo šta kažu o Neđeljku

Facebook

Neđeljko Đurović, osumnjičeni za brutalno ubistvo studenta Miloša Mileusnića, prema rečima prijatelja i porodice, bio je uzoran student i vesela osoba.

Naime, Đurović je završio FPN za desetkom, bio je uzoran student i sve do poslednjih nekoliko dana, ništa nije slutilo na tragediju.

"Poznajem ga, doduše ne kao nasinog i nesrećnog nego kao veselog momka. Nisam imala prilike 7 godina da ga vidim i čujem za njega i sad kada sam videla ovo u novinama, ostala sam bez reči. Ne znam šta se desilo sa njim, ali nešto loše sigurno jeste čim je bio spreman na ovo. U šoku sam", jedan je od komentara na našem sajtu ostavio poznanik.

Kurir.rs 
foto: Kurir.rs

Javio se i njegov školski drug koji deli slično mišljenje.

"Moj školski drug inače. Svi smo u šoku, najgore je porodici sa takvim sinom... Strašno", napisao je on.

Kurir.rs 
foto: Kurir.rs


Prema rečima njegovoc oca, Bojice Đurović, fakultet je završio u roku i sa desetkom i radio je u jednoj firmi javne nabavke.


- Moj sin Neđeljko bio je osetljiv, nikada nije odobravao nasilje, nije voleo oružje. Verujem da je dečko iz Čačka bio dobar, ali i Neđa je bio dobrica. Da su se u nekim drugim okolnostima sreli, verujem da bi bili dobri drugari. S desetkom je završio FPN, zaposlio se i radio javne nabavke u firmi „Rio“ u Kostolcu. U petak me je zvao i njegov direktor i on mi je rekao da se čudno ponaša i da hoće da da otkaz.

Instagram 
foto: Instagram

- Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živeo dok je studirao. U poslednje vreme je išao samo vikendom. Mislili smo da je možda našao neku devojku - kaže uplakani otac.

Neđeljko je često bio na kompjuteru.


- Bio je aktivan na tim društvenim mrežama i često je burno reagovao na nepravdu i uvrede. Znao je da po celu noć ne spava. Tako je bilo i ove noći, ali šta je radio u toj ulici, ne znam. Znam da je i Neđa imao posekotinu na ruci i da je nakon tog jezivog čina otišao kod tetke u Mirijevo. Rekao im je da se posekao na led. Oni nisu ni slutili šta se desilo - kaže otac. On navodi da se iste večeri Neđeljko vratio u stan i da ga je policija tada uhapsila.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: