Istina o muškarcima i oralnom uživanju

Njih 46 odsto reklo je da na početku veze uglavnom prvo isprobaju oralni seks, a tek zatim stupe u polni odnos

Koliko zapravo muškarci vole oralni seks i koliko su skloni da ga uzvrate partnerki, otkriveno je u jednom anonimnom internet istraživanju, u kom su naveli čak i one najškakljivije detalje.

Njih 46 odsto reklo je da na početku veze uglavnom prvo isprobaju oralni seks, a tek zatim stupe u polni odnos, a većina je priznala da im je klasični seks ipak mnogo draži od oralnog.

Da je veština prilikom izvođenja oralnog seksa i te kako bitna, potvrdilo je 72 odsto muškaraca, a kao najveće zamerke ženama istakli su nekorišćenje ruku, premalo pljuvačke u ustima, upotrebu zuba i zanemarivanje veoma važne i osetljive tačke - testisa.

Kada je reč o uzvraćanju oralnog seksa, najveći broj muškaraca partnerki rado pruži to zadovoljstvo, pa tako 65 odsto njih to radi redovno, a 26 odsto njih ne voli to da radi.

I ono što je zanimljivo jeste to da je 77 odsto muškaraca reklo da bi važnu pobedu svog omiljenog kluba menjali za uživanje u oralnom seksu, a 27 odsto njih pre bi izabralo redovan oralni seks nego povišicu na poslu.