LJUDI JE ISMEVALI, GRADONAČELNIK KJOTA JE MOLIO DA STANE: Kim Kardašijan konačno ODUSTALA od ideje da DONJI VEŠ nazove KIMONO! (FOTO)

Profimedia

Nakon što je odlučila da svojoj novoj liniji donjeg veša da ime "Kimono", starleta Kim Kardašijan Vest je naišla na brojne osude kako na društvenim mrežama, tako i od strane japanskog gradonačelnika Kjotoa Daisaku Kadokava.

Naime, na internetu se pokrenula peticija pod imenom #KimOhNo, koja se zalaže sa promenu imena starletinog brenda, a koju je potpisalo preko 100.000 ljudi.

Profimedia 
foto: Profimedia

Daisaku Kadokava, poslao je pismo američkoj rijaliti zvezdi, u kojem traži od nje da ponovo razmisli o tome da "kimono" ne bude ime njene nove marke donjeg rublja.

Iako je nakon toga u intervjuu za Nju Jork Tajms Kim izjavila da njena odeća koju dizajnira neće imati veze sa izgledom kimona, neposredno posle toga starleta se predomislila i napisala na svom Tviter nalogu da će ipak promeniti ime marke.

"Moji brendovi i proizvodi izgrađeni su sa inkluzivnošću i raznolikošću u svojoj osnovi, a nakon pažljivog razmišljanja i razmatranja, lansiram svoj brend pod novim imenom. Uskoro vam se ponovo javljam. Hvala vam na razumevanju i podršci", rekla je starleta.

"Uvek slušam, učim i razvijam se. Kad sam objavila ime svoje modne linije napravila sam to s najboljim namerama", objavila je Kim, između ostalog, na Instagramu.

Profimedia 
foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia