UKUSNI MALI ZALOGAJI
DOMAĆE ITALIJANSKO PREDJELO: Brusketi se spremaju BRZO i LAKO, a sve sastojke imate u kuhinji! Možete iskoristiti i BAJAT HLEB! (RECEPT)
Brusketi su jedno od omiljenih italijanskih predjela. Idealni su za užinu ili laganiji obrok. Spremaju se brzo i odličan su izbor za žurke i druženje sa prijateljima. Imate vremena da ih spremite i kada dođu nenajavljeni gosti. Evo kako da ih napravite.
Foto: Profimedia
Sastojci:
kriške hleba ili tosta po izboru
maslinovo ulje
bosiljak
paradajz
Po izboru: beli luk, so
Priprema:
Kriške hleba premažite maslinovim uljem i poredajte na pak papir. Pecite 6 minuta na 180 stepeni. Za to vreme iseckajte paradajz i pomešajte ga sa bosiljkom i po izboru belim lukom. Kada izvadite hleb iz rerne, rasporedite smesu na kriške. Vratite u rernu na još 6 minuta.
Foto: Profimedia
Kurir.rs, Foto: Profimedia