ZAŠTO U HRVATSKU TURISTI DOLAZE PRVI PUT, ZADNJI PUT I NIKAD VIŠE: Novinarka objavila cenovnik prosečnog restorana na Hvaru i zapalila Fejsbuk!

Printscreen, Profimedia

Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije.

"Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosečnijeg restorana na Hvaru", napisala je Vesna uz fotografiju.

Cene su stvarno neverovatne. Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna (približno 15 evra), a za te pare možete pojesti omlet sa šparogama. Za musli na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna (16 evra), a toliko košta i ako želite pojesti tost na Hvaru. Za jaja Benedikt u ovom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna (23 evra).

Kako je navedeno na meniju, uz svaki doručak uključen je sveži sok od pomorandže i kafa.

Ovaj meni izazvao je burne reakcije na Fejsbuku, većina je osuđivala ove cene, ali bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru i da je samo ove polusezone ugostio porodice Stalonea, Bon Džovija, Samira Handanovića...

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Profiemdia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: