RASPISANA POTERNICA ZA ČOVEKOM KOJI JE UHODIO SUPRUGU I ĆERKU PREDRAGA MALOG: Ponuđeno i pola miliona nagrade za informaciju o njegovom identitetu (VIDEO)

Screenshot

BEOGRAD - Raspisana je poternica i ponuđena novčana nagrada od 500.000 dinara za utvrđivanje ideniteta osobe koja je pratila Milicu Andrić i njenu šestomesečnu bebu Unu, saopštio je MUP.

Novčanu nagradu za informaciju o identitetu raspisao je direktor policije Vladimir Rebić jer je bila ugrožena bezbednost šestomesečne bebe.

Podsećamo Milicu Andrić, nevenčanu suprugu Predraga Malog, brata ministra finansija Siniše Malog, pratile su nepoznate osobe i čekale je ispred zgrade dok je šetala bebu, a 12. juna ju je presreo muškarac ispred zgrade u kojoj živi.

Nevenčanu suprugu Predraga Malog tada su pratili novinari "Krika". Oni su je, kako prenosi ovaj portal, pratili do ulaza u zgradu pokušavajući da dobiju materijal za "priču protiv brata Siniše Malog". Pojavio se i snimak na kojem se vidi da novinar prati Andrićevu.

Sigurnosne kamere snimile su pokušaj istraživača da stupi u kontakt sa Andrićevom. Na video snimku vidi se da novinar u jednoj ruci drži diktafon, u drugoj mobilni telefon, dok prati majku koja gura bebu u kolicima do ulaza.

Milica Andrić potvrdila je da ju je novinar "Krika" presreo nasred raskrsnice dok je bila u šetnji sa bebom.

Dana kad je nastao snimak lice sa kamere mi je prišlo na raskrsnici dok sam šetala dete i postavilo mi pitanje da li sam joj majka ili sestra. Odgovorila sam da sam majka, nakon čega sam nastavila šetnju sa bebom u kolicima. Kasnije, gledajući snimke bezbednosnih kamera koji su mi pokazani, prepoznala sam lice. To je bila ista osoba koja mi je postavila pitanje na raskrsnici - ispričala je Andrićeva.

(Kurir.rs)