MLADIĆ KOJI SE SA JOŠ 13 KOLEGA OTROVAO NA HVARU: Posle jaja sam završio na infuziji, a u pahuljicama sam našao CRVA! Kuvarica me je šokirala odgovorom!

Profimedia

Nakon vesti da se na Hvaru razboleo veći broj radnika jedne hotelske kompanije, i da svi imaju iste simptome, javio je jedan od njih i otkrio da je hrana uzrok njihovih muka.

Jedan od zaposlenih u Sunčanom Hvaru, javio se hrvatskim medijima nakon što se 14 radnika najveće hotelske kompanije na ovom ostrvu naglo razbolelo. Mladić je rekao da se otrovao hranom iz hotela Bodul, u kojem su inače smešteni zaposleni Sunčanog Hvara.

''Hrana s doručka, konkretno jaja, ako to uopšte jesu jaja jer ne znam više šta od čega spremaju, bila su očigledno pokvarena jer mi je pozlilo nakon što sam ih jeo'', rekao je mladić koji je nakon trovanjha dva dana bio na infuziji.

Mladić je sa simptomima otišao u Hitnu pomoć, gde je takođe doživeo neprijatnost.

''Nakon odlaska u Hitnu pomoć i čekanja od nekih pola sata, izbacili su me napolje pod izgovorom da na terenu imaju hitan slučaj, a ja sam konstantno povraćao, pao u nesvest i jedva sam mogao na noge'', rekao je.

Hranu u hotelu Bodul više ne konzumira, a tome doprinosi i događaj od četvrtka ujutro.

''Uzeo sam musli u kojima sam pronašao crva. Nakon što sam pitao kuvaricu je li to normalno, rekla je da jeste i šta ja hoću od nje, te da bacim žitarice i da ih ne jedem. Pritom su musli poslužili gostima'', tvrdi radnik.

Kaže da mu je jedino preostalo da da otkaz jer u hotelu nema gde sam da priprema hranu, a ne jede po pekarama i lancima brze hrane.

Hotel se još nije oglasio povodom tvrdnji ovog mladića.

Kurir.rs / Dnevnik.hr

Foto: Profimedia