Dženifer Lopez održala je koncert u Antaliji, a prema pisanju turskih medija ona je u to letovalište stigla s 230 kofera i ekipom od 90 ljudi.
Iz hotela u kom je odsela kaže da su pripreme trajale godinu dana. Deniz Ustertuna, član Upravnog odbora hotela u kojem je Lopez provela dve noći i u kojem je održan koncert, rekao je da su pripreme trajale oko godinu dana, a da su poslednjih pola godine bile intenzivirane.
"Samo u njenoj ekipi je bilo 90 ljudi. Koferi i oprema stigla je u deset kamiona. Koncert smo pripremili s ekipom od 230 osoba, a pored njih bilo je angažovano i hotelsko osoblje. Minimalno 520 ljudi bilo je angažovano na celom događaju. Pevačica je imala 230 kofera", ispričao je Ustertuna.
A što se tiče posebnih zahteva, Lopezova nije bila mnogo izbirljiva kada je hrana u pitanju.
"Tražila je da jela ne budu previše ljuta. Probala je sve poslastice. Posebno joj se svideo med, marmelada od maline i omlet za doručak. Za ručak i večeru imala je jela poput jastoga i škampi. Posebno joj se svideo sutlijaš, koji je dva puta naručila I tražila recept za tu poslasticu", otkrio je prvi čovek antalijskog hotela.
Kurir.rs / Foto:
POGLEDAJTE BONUS VIDEO: