Preko Fejsbuka namamio devojčicu od 12 godina!

Aleksandar K. (22) iz okoline Kraljeva pokušao da siluje maloletnicu, pa pretio da će na Fejsbuku pisati sve loše o njoj

KRALJEVO - Pipkao dete!
Aleksandar K. (22) iz okoline Kraljeva uhapšen je zato što je devojčicu od 12 godina namamio u svoj stan i pokušao da je siluje! Manijaka je policiji 20. jula prijavila majka devojčice, nakon što joj je ćerka ispričala šta se dogodilo u Aleksandrovom stanu. Njih dve su zajedno otišle u policiju i podnele prijavu, posle čega je Aleksandar uhapšen.

- Aleksandar i 12-godišnja devojčica upoznali su se u januaru preko zajedničke poznanice. Ona mu se dopala, pa joj je na Fejsbuku poslao zahtev za prijateljstvo, koji je ona prihvatila - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Napadač i žrtva mesec dana su se dopisivali preko Fejsbuka, a onda su u februaru zakazali susret. Tad je Aleksandar namamio devojčicu u svoj stan, a ona je kasnije ispričala šta se tamo dešavalo:

- Sedeli smo u dnevnoj sobi i gledali televiziju. Aleksandar me je tad zagrlio i počeo da me mazi po nogama. Zatim me je poljubio u usta i predložio mi da odemo u spavaću sobu i imamo seks. Ja sam ga odbila, a on više nije navaljivao - ispričala je, navodno, devojčica u policiji.

Devojčica je rekla da Aleksandar, iako je naizgled odustao od seksa, nije prestao da je grli.

- U jednom trenutku sam ga gurnula, ogrebala i pobegla iz stana. Posle toga sam odbijala bilo kakav kontakt s njim, pa je počeo da mi šalje poruke preko Fejsbuka. Rekao mi je da dođem opet kod njega i da će, ako to ne učinim, napisati na Fejsbuku neke loše stvari o meni - navodno je rekla inspektorima.

Devojčica je pet meseci ćutala o pretnjama, a onda je sve rekla majci, posle čega je Aleksandar uhapšen.

Opasnost vreba na Fejsbuku!

♦ januar 2012 - Marjan P. (20) namamio devojčicu od 15 godina preko Fejsbuka, silovao je, sve to snimio, a zatim je ucenjivao.

♦ avgust 2011 - M. K. je namamio, a zatim silovao 12-godišnju učenicu iz okoline Bijelog Polja

♦ mart 2010 - Pedofil iz Niša sprijateljio se preko Fejsbuka s devojčicom od 14 godina i počeo da joj šalje SMS poruke neprikladne sadržine