KO SU ŽENE SRPSKIH MAFIJAŠA: Ljubav sa žestokim momcima skupo košta!

Privatna Arhiva

Tragedija je postala moj blagoslov. Jača sam, bolja, nezaustavljiva, neustrašiva! Samo Bog može da kaže kada ću otići. Ponovo sam rođena. Zahvaljujem životu što mi je poslao ovu lekciju, blagoslovena sam!

Ovim rečima, mesec dana posle stravičnog bombaškog napada koji se u septembru 2018. dogodio u Beogradu, pratiocima na Instragramu obratila se mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (21). Na snimku koji je tada objavila vide se kadrovi Beograda, „audi“ pod koji je postavljena bomba, a u kom je ona bila, ali i njeni pokušaji da iz invalidskih kolica ponovo stane na noge.

Umalo ostala bez nogu

Lepa misica, podsetimo, bila je kolateralna šteta napada na njenog dečka Strahinju Stojanovića, inače poznatog u srpskom podzemlju. U trenutku eksplozije automobila parkiranog ispred njegove zgrade na Novom Beogradu, on nije bio u njemu. Mesec dana Olac je vodila, zajedno s lekarima, bitku da spase noge.

Iako je neposredno po izlasku iz bolnice poslala poruku da je naučila lekciju, nekoliko meseci kasnije objavila je da je postala Stojanovićeva supruga i na srpskom napisala „volim te“.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Ova Špankinja nije jedina mlada lepotica koju je izbor lošeg momka za životnog partnera umalo koštao života. Dugačak je spisak zgodnih, uvek doteranih dama koje žive život na visokoj nozi, uživaju u luksuzu, druže se s poznatima, izlaze isključivo na mesta koja su u trendu, dok im se život kao iz bajke ne pretvori u tragediju.

Tako je poznata bugarska misica Natalija Gurkova ostala udovica prošle godine, kada je na njenog muža, kralja dijamanata Đorđa Mihaljevića, nepoznata osoba pucala u Johanezburgu. Njena srpska koleginica Dejana Živković za dlaku je izbegla da i sama bude uhapšena u turskom letovalištu Antalija, kada je policija lisice na ruke stavila njenom nevenčanom suprugu, navodnom vođi škaljarskog klana Jovanu Vukotiću.

Snažni i agresivni

- On je snažan, agresivan, pun testosterona, s kojim dolazi i izražena seksualnost, pa se ženi predstavlja kao zaštitnik. Žena, s druge strane, traži nekog moćnog da je štiti, ali i da ima novca i bude galantan - objašnjava psihoterapeut Zoran Milivojević šta je to što neprekidno lepotice vuče ka kriminalcima. Hedonizam je ono što ih spaja.

- One znaju da život s opasnim momkom nosi rizik i svesne su da će u nekom trenutku možda i one biti povređene. Međutim, u isto vreme ih to i uzbuđuje, a odnosi koje stvaraju su često nestabilni i puni straha - objašnjava Milivojević.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović kaže da iste vrednosti uglavnom spajaju lepotice i kriminalce.

- To su ljudi istog mentaliteta. Žene koje jure za kriminalcima vodi želja da budu uz poznatog muškarca koji ima dosta novca. Još osamdesetih godina je počeo taj trend lepotica i opasnih muškaraca, to je neka supkultura šunda koja traje i dan-danas i trajaće i u budućnosti - kazao je Dobrivoje Radovanović.

DEJANA ŽIVKOVIĆ

Manekenka Dejana Živković dugo je pokušavala da sakrije da je u vezi sa navodnim vođom škaljarskog klana Jovanom Vukotićem, a to joj je uspevalo sve dok on u septembru prošle godine nije uhapšen u Antaliji, upravo u društvu ove lepotice.

foto: Privatna Arhiva

Živkovićeva je posećivala Jovana u pritvoru Specijalnog suda u Beogradu, ali je dolazila i u sud kada je njenom nevenčanom suprugu suđeno zbog falsifikovanja dokumenata. Dejana i Vukotić navodno su u vezi još od 2014. godine. Vukotić se trenutno nalazi u zatvoru u Srbiji, gde služi kaznu zbog falsifikovanja pasoša, a Ministarstvo pravde bi uskoro trebalo da odluči da li će ga izručiti Crnoj Gori, koja ga traži jer je tamo optužen za više krivičnih dela.

NATALIJA GURKOVA

foto: Privatna Arhiva

Bugarska misica i glumica Natalija Gurkova bila je udata za srpskog trgovca dijamantima i zlatom Đorđa Mihaljevića (44), ubijenog u septembru 2018. u sačekuši u Južnoafričkoj Republici. Lepotica je krajem devedesetih pobedila na izboru za mis Bugarske, a kasnije je nastavila da se bavi modelingom i glumom.

foto: Privatna Arhiva

Đorđe Mihaljević izrešetan je u klasičnoj sačekuši u Bedfordvjuu, predgrađu Johanezburga, dok je stajao na semaforu. Njegovom „poršeu“ prišli su napadači na motociklima i ispalili smrtonosne rafale. Natalija u to vreme nije bila u JAR. Inače, na društvenim mrežama ona se hvalila luksuznim životom. „Pucaj na visoko ili idi kući“, pisala je Mihaljevićeva supruga na društvenim mrežama.

KAMILA KANIKOBI

foto: Privatna Arhiva

Kamila Kanikobi, mis Perua, navodno je u ljubavnoj vezi s bivšim bokserom iz Srbije Dadivom Cufajem, koji je osumnjičen za šverc dve tone kokaina u Latinskoj Americi. Cufaj je pre nekoliko godina uhapšen u Peruu zbog sumnje da je organizovao šverc droge u Belgiju, ali je pušten da se brani sa slobode.

foto: Privatna Arhiva

Međutim, ubrzo posle toga njemu se izgubio svaki trag, a jedine fotografije koje su dospevale u javnost bile su one s atraktivnom misicom Kamilom. Lepotica je više puta pokušavala da negira njihovu ljubavnu vezu, ali su se u peruanskim medijima pojavile fotografije na kojima su očigledno vrlo bliski.

OLAC BILBAO GONZALES

foto: Privatna Arhiva

Olac Bilbao Gonzales, mis Marbelje, umalo je izgubila glavu zbog veze sa Strahinjom Stojanovićem. Naime, bomba namenjena Stojanoviću eksplodirala je kada je Olac bila u automobilu i teško je povredila. Posle nekoliko meseci oporavka i više operacija, misica se vratila u rodnu Španiju, odakle je na društvene mreže objavljivala fotografije i video-snimke sa Stojanovićem.

foto: Printscreen/Instagram

Nakon te slike, pojavila se informacija da je Strahinja, koji je odranije poznat policiji, umešan u ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, a misica je tada počela da negira svaku povezanost sa Srbinom, iako je sebe prethodno nazivala gospođom Stojanović.

I stara garda voli lepotice

MAME UZDAHE

I supruge kriminalaca koji pripadaju starijoj gardi mame uzdahe jačeg pola. Jedna od najlepših žena mafijaša jeste Barbara Bojović, supruga Luke Bojovića, koji u španskom zatvoru služi kaznu od 18 godina.

foto: Zorana Jevtić, Jelena Obradović, Dragana Udovičić, Aleksandar Cile Jovanović

I supruga Lukinog ubijenog kuma Cvetka Simića, Ana, važi za fatalnu zavodnicu. Aleksandra Ivanović, supruga Milorada Ulemeka Legije, takođe može da se pohvali atraktivnim izgledom. Lana Popović, nevenčana supruga Darka Šarića, gotovo da ne propušta nijedno suđenje Šariću. Uvek je doterana i obučena u markiranu garderobu.

Kurir.rs/ J. Spasić - J. Ivić Foto: Privatna arhiva