RADIŠA PAVLOVIĆ: Zapadne službe, preko NVO lobista i Skupštine, pokušavaju da zaustave istragu o krađi beba!

Printscreen

Član Republičke komisije za nestale bebe i predsednik Udruženja "Za istinu i pravdu o bebama" Radiša Pavlović obratio se juče prisutnima u Narodnoj skupštini a posebno Frederiku Sundbergu, načelniku Odeljenja za izvršavanje presuda Saveta Evrope, tražeći od njega da ne podržava donošenje Zakona o utvrđivanju činjenica o statusu novorođene dece za koju se sumnja da su nestala iz porodilišta u Srbiji.

Printscreen 
foto: Printscreen

- Moje izlaganje juče u Skupštini Srbije...dok su se ostali dodvoravali i poltronisali predstavniku KM Saveta Evrope Frederiku Sundbergu zaduženog za sprovođenje Presuda suda u Strazburu , ja sam mu otvoreno u lice izneo jasno neslaganje sa njegovim uvodnim izlaganjem kao i sve u vezi sastanka od 18.02.2019. godine u kojim je on predsedavao na kome su mu svi osim mene potpisali da sa tog sastanka ne smeju izneti ništa u javnost, naveo je Ravlović na Fejsbuku.

Printscreen 
foto: Printscreen

Pavlović smatra da je na delu velika akcija stranih centara moći, koju u Srbiji sprovode nevladine organizacije, sa motivom da se svi koji istražuju krađu beba ućutkaju, jer je većina ukradene dece odvedena u Zapadnu Evropu.

On je između ostalog rekao da su ovakav zakon, koji ne predviđa krivičnu odgovornost, nametnute NVO i Savet Evrope da se ne bi došlo do zapadnih obaveštajnih službi koje su u otimanju beba sarađivale sa vrhovima vlasti bivše SFRJ.

Pogledajte šta je još Pavlović rekao u svom obraćanju:

(Kurir.rs)