POSLALA JE PORUKU, A ONDA JE NESTALA BEZ TRAGA: Mama, ovaj čovek deluje sumnjivo i grozno! (FOTO, VIDEO)

Printscreen: Youtube/¡Insomnio!

Mama troje dece u Meksiku poslala je poruku svojoj majci, u kojoj je napisala da joj taksista deluje "sumnjivo i grozno", nekoliko minuta pre nego što ju je kidnapovao.

Još uvek nisu poznati svi detalji oko otmice Karen Espindole (27), čiji je nestanak prijavljen u utorak, kao i kako je ona vraćena kući svojoj porodici.

Na snimku koji su objavili svetski mediji se vidi kako policija Meksiko Sitija dovodi Karen kući, nakon što je nije bilo 16 sati.

Njen brat Danijel Espindola na Fejsbuku je svima zahvalio na podršci i rekao da je njegova sestra sada na sigurnom, prenosi Dejli Mejl.

Njen otac Migel Anhel Espindola je rekao da se njegova ćerka Karen (27) vraćala u utorak uveče sa razgovora za posao, kada je primetila da se taksista ponaša čudno.

Odmah je poslala poruku majci gde je napisala: "Mama, ovaj čovek izgleda sumnjivo i grozno".

Majka joj je ubrzo odgovorila: "Ljubavi moja izađi iz kola i uzmi drugi taksi". Nakon toga joj ćerka više nije odgovarala na poruke.

Poslala joj je opet poruku da joj pošalje svoju tačnu lokaciju, pa još jednu nakon toga, ali od ćerke nije dobila nikakav odgovor.

Porodica je odmah obavestila policiju o njenom nestanku, pa krenula potraga za Karen.

POSLALA JE PORUKU, A ONDA JE NESTALA BEZ TRAGA: Mama, ovaj čovek deluje sumnjivo i grozno! (FOTO, VIDEO)  Youtube

Posle 16 sati, Karen je vraćena kući. Međutim, policija još uvek nije objavila detalje ove otmice, pa je nepoznato gde je Karen držana kao i šta je sa otmičarem.

Prema podacima, najmanje 1.533 ljudi kidnapovano je u Meksiku u prvih 10 meseci 2019. godine, uključujući 152 osobe samo u oktobru.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen/Youtube