Pevačica Radmila Manojlović uz veliku podršku članova porodice, kao i dečka Harisa Berkovića, rešila je da uloži novac u novi biznis - restoran u etno fazonu, koji će podići u prestonici. Ona, kažu, već uveliko traga za konobarima, kuvarima, ali i za stručnjakom koji će biti zadužen za enterijer.
"Rada je rešila da spoji lepo i korisno i da uposli, između ostalih i svog oca Radeta, ali i sestru Mariju. Ona je došla na ideju da u svom restoranu koji će biti u etno fazonu, služi isključivo domaću, srpsku hranu, pre svega iz svog kraja, tako da će na meniju imati i punjene paprike, sarmu, ali pre svega domaću pogaču i pitu od razvučenih, a ne gotovih kora", ispričao je izvor.
"Ona se dugo lomila da li da se osmeli na ovaj preduzetnički potez, ali su joj otac, sestra, brat, dečko i bliski prijatelji pomogli da preseče. Na kraju krajeva, ako i ne uspe u tom biznisu, zatvoriće ga, a bogu hvala, mnogo radi i nastupa, pa kod nje nema krize. Radina ideja je da se u svom restoranu oseća kao kod kuće, da kad god ode može da pojede specijalitet iz svog kraja, da oseti ukus i miris omiljenih jela iz detinjstva koja je podsećaju na pokojnu majku. U tom smislu, u ponudi će imati i domaću pogaču, ali i pitu koju je kao mala obožavala, a koju joj je majka pripremala tako što je sama razvlačila kore", zaključio je izvor.
Kako se dalje navodi, Rada bi restoran trebalo da otvori na proleće.
Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Premijera
POGLEDAJTE BONUS VIDEO: