LICEMER! SERGEJ SE BORI ZA STANIKU, A BEŽI OD POLICIJE I DODAJE: Da sam nekog povredio, OVERIO BIH GA U GLAVU!

Vladimir Šporčić

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović proteklih meseci bio je "veliki borac" u slučaju preminule Stanike Gligorijević, a večeras je posle udesa koji je izazvao, pobegao sa mesta nesreće I tek posle dva sata na Tviteru dao bizarno objašnjenje da je otišao jer je "žurio da nahrani mačke"...

Trifunović se, podsetimo, večeras u Bulevaru Mihajla Pupina kolima zakucao u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a potom pobegao sa lica mesta! Saobraćajka se dogodila kod pumpe "Dejton", oko 20.55 časova, kada je lider PSG automobilom "reno megan" udario u autobus.

Policija je tragala za njim, ali se on, dva sata kasnije oglasio i to na Tviteru i obratio Nebojši Stefanoviću, uz komentar "čemu ovolika prašina".

Pre samo nekoliko meseci, Trifunović je čak uputio i otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem traži odgovor - "ko je na naplatnoj rampi u Doljevcu ubio Staniku Gligorijević". Takođe je postavljao i pitanje o tome zbog čega je sin Željka Mitrovića pobegao sa lica mesta.

Na komentar "šta bi bilo da je nekoga povredio" navodi da bi ga "overio u glavu, jer mrtva usta ne govore"...

Printscreen Twitter 
foto: Printscreen Twitter

"Identitet ubice mogu otkriti snimci sa kamera koje Tužilaštvo mesecima traži od "Puteva Srbije" i ne dobija, iako na to ima zakonsko pravo, ali si ti rekao da si ih video, iako nisi imao nikakvo zakonsko pravo", napisao je Trifunović, Vučiću, "žedan pravde".

Večeras je Trifunović pobegao sa lica mesta, a dva sata kasnije pitao "čemu ovolika prašina".

(Kurir.rs)