POBEDA CRNO-BELIH NA PREMIJERI U 2020 GODINI: Pobedu doneo mladi Jović, Savo povukao igrače sa terena pre kraja meča!

Printscreen

Kombinovani tim Partizana savladao je rumunski Vitorul sa 1:0 u prvoj utakmici u 2020. godini na pripremama u Beleku.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Beleka - Nemanje Ilića

Strelac jedinog gola bio je Jović koji je samo par minuta ranije ušao u igru. Dva minuta pre kraja meča dogodio se skandal pošto je Savo Milošević, besan zbog pojedinih sudijskih odluka, povukao igrače sa terena.

Dosta bolje u meč ušli su crno-beli. Već na otvaranju meča, samo par minuta nakon prvog sudijakog zvižduka, Ivanović je oprobao šut sa ivice šesnaesterca, ali lopta ide par centimetara preko prečke.

Gosti su prvu priliku stvorili na isteku sedmog minuta igre. Posle duge lopte i konfuzije u odbrani crno-belih, uz puno sreće do lopte dolazi Muteanu koji je probao da lobuje Stevanovića, ali golman Partizana je bio na visini zadatka i loptu je izbacio daleko od svog gola.

Nakon uvodnog pritiska i odmeravanja snaga igrači oba tima su se opustili i igra se lasplamsala na obe strane. Najbolju priliku u provoj polovini prvog poluvremena imao je mladi Arambašić koji je posle centaršuta Lutivoca pogodio prečku protivnika.

U 33. minutu meč gosti su imali prilku da povedu sa bele tačke. Posle loše reakcije odbrane crno-belih i sudara Stevanovića i Muteanua, sudija je pokazao najtrožu kaznu. Ipak, Pije pogodio sa bele tačke, tačnije Stevanović je odbranio i iskupio se sa načinjen penal. Nakon odbrane Partizanovog golmana, lopta se obila ponovo do Pitua koji je iz novog pokušaja pogodio spoljni deo mreže.

Printsscreen 
foto: PrintsScreen

Do kraja prvog poluvremena crno-beli su imali još jednu dobru šansu. Probio je po levoj strani Urošević i loptu zavrnuo u srce šesnaesterca, ali Ivanović je gađao pravo u golmana rumunske ekipe.

Na poluvremenu šef Milošević izvršio je nekoliko izmena, priliku su dobili igrači iz omladinskog pogona, ali i Miljan Škrbić, fudbaler koji je pre nekoliko dana došao na probu u Partizan.

Dosta bolje crno-beli ušli su u drugo poluvreme. Ređale su se prilika za prilikom Probali su redom Lakčević, Pavlović, Škrbić...

Posle sjajnog kontranapada i konfuzije u šesnaestercu gostiju najbolje se snašao Jović koji je u 69. minutu meča doveo crno-bele u prednost. Jović je samo par minuta ranije ušao u igru i na pravi način je iskoristio svoju priliku.

Do kraja meča crno-beli čuvali su teško stečenu prednost. Imale su obe ekipe nekoliko polu šansi, ali rezultat je ostao nepromenjen do kraja meča.

Dva minuta pre kraja meča Milošević je povukao igrače sa terena zbog sudijske odluke da ne odsvira penal za crno-bele.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: