TOP IDEJA ZA NEDELJNI RUČAK SA PORODICOM: Šnicle u sosu od supe iz kesice!

Shutterstock

Sastojci:

4 svinjske šnicle

5 većih krompira

1 veća glavica luka

200 g šampinjona

1 kesica supe od pečuraka

1 kašika praha paradajz čorbe iz kesice

ulje, so, biber

Priprema:

U nauljen pleh stavite šnicle, pa oko njih poređajte kriške oljuštenog krompira. Iseckajte šampinjone i luk pa pospite po šniclama i krompiru. Izmešajte sadržaj supe od pečuraka i prah za paradajz čorbu u 3 dl vode i prelijte preko povrća i mesa.

Stavite u rernu da se dinsta oko pola sata. Izvadite, promešajte i probajte ukus pa eventualno dodajte začine po želji. Pecite još pola sata ili dok meso i krompir ne budu mekani.

Kurir/Foto: Shutterstock