BRUTALNO SU JE IZBACILI IZ VILE U ZEMUNU! Pre nego što je izašla iz rijalitija, ŽESTOKO JE NAPALI! Evo što je kažnjena

Pritnscreen

Iz vile "Parova" izbačena je Tanja Šustić! Ona je osvojila svega 1,1 odstoglasova, i osvojila poslednje mesto iza Uroša Anđelića koji je imao 2,2 odsto.

Dok su ostali pokušavali da pogode ko ima koliko glasova, njih dvoje su pokušavali da se prave kako im nije važno. Kada je proglašeno kakav je konačni plasma, emocije su se pokazale. Uroš nije krio radost, a Tanja razočaranost.

Prijatelji i jednog, a i drugog su prišli da ih zagrle i čestitaju, ili se oproste. Tanja je otvorila bela vrata i izašla iz vile Parova voljom glasača!

Neposredno pre izbacivanja, Tanju je verbalno napao Milutin Radosavljević Mili, koji ju je žestoko izvređao, iako su u jednom trenutku između njih postojale i simpatije.

"Ti si, devojko, jedan teški džabalebaroš! Tebi ovde nije mesto! Znam da si ti učestvovala u nekom "private" rijalitiju i tamo "ljuštila banane", ali ovo je druga priča! Devojko, ti si ovde kampovala nezasluženo 60 dana i mislim da je to dosta", surovo joj je sasuo u lice, vičući i mašući rukama.

Tokom učešća u rijalitiju, ona je sa Parovima podelila tešku životnu priču, te je na samom ulasku u vilu svoj život opisala na ovaj način:

"Život me nije mazio i pogotovo je teško kada si sam u domu, i dobijaš dvanaest evra da živiš".

Printscreen/Happy 
foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Parovi

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: