MAJKA IZ PAKLA: Nasmrt izbola dete (3), iskasapila bebu i ostavila je da iskrvari, a onda pokušala da presudi sebi

Profimedia

Muškarac iz Severne Irske pozvao je policiju nakon što je njegova žena Fiona nasmrt izbola njihovo trogodišnje dete i ostavila je njihovu bebu da iskrvari.

Medicinska setra Fiona Magovan (30) se trenutno nalazi u bolnici gde je pod policijskim nadzorom. Ona je takođe povređena i u kritičnom je stanu, dok se njena beba stara godina dana bori za život.

Veruje se da je Fiona sama sebe povredila i da je nakon stravičnog zločina pokušala da presudi sebi.

Policija je 2. marta oko 10.30 časova došla do kuće na farmi u malom selu u Severnoj Irskoj, gde se i odigrao zločin. Našli su telo trogodišnjeg deteta, njegovu povređenu majku, kao i bebu.

Fionina starija deca su bila u školi kada se horor odigrao, a njen muž je bio na poslu. On je pozvao policiju kada je otkrio stravičan prizor.

Komšije kažu da se porodica Magovan na farmu doselila prošle godine i da su oduvek delovali fino, pogotovo Fiona. Nije ima jasno šta je moglo da prethodi stravičnom zločinu.

"Želeli su zdravo i sigurno mesto da im dece odrastaju. Zato su došli na selo, jer ovde nema saobraćajnica. Želeli su da im deca budu bezbrižna. Oni su bili divna porodica, koja je sa druge strane bila zatvorena za komšiluk", naveo je komšija.

"Fiona je medicinska sestra i uvek je bila fina i predusretljiva. Prosto ne možemo da prihvatimo činjenicu da je ona možda ubila dete i teško povredila bebu, jednostavno to ne liči na nju", rekli su susedi.

Policija je sprovela uviđaj na licu mesta kako bi prikupili sve dokaze. Ističu da je istraga u toku i da trenutno ne traže drugu osobu koja bi mogla da bude povezana sa ovim slučajem.

Kurir.rs/San

Foto: Profimedia