NAPRAVITE HLEB BEZ BRAŠNA I KVASCA! Kad se ispeče, odmah ga isecite i držite u FRIŽIDERU

Shutterstock

Probajte malo drugačiji recept

Sastojci:

3 šolje grubo seckanih oraha

1/2 šolje lešnika

2 šolje sirovog badema

2 šolje mešanog semena (suncokret, bundeva, lan)

5 jaja

1/3 šolje maslinovog ulja

1 kašičica morske soli

Priprema:

1. U jednoj činiji pomešajte orahe, lešnike, badem i sve semenke. U drugoj činiji pomešajte jaja, maslinovo ulje i so. Zatim sjedinite sadržaj ove dve činije.

2. Zagrejte rernu na 160 stepeni Celzijusa i pecite hleb oko sat vremena.

3. Kada se ispeče, izvadite ga iz rerne, ostavite ga da se ohladi u plehu, a zatim ga izvadite iz njega i secite na kriške.

4. Ovaj hleb (ili kriške) držite u frižideru dok se ceo ne pojede.

Kurir.rs

Foto: Shutterstock