Katarina Grujić je odlučila da podeli recept za savršen ručak - juneće ćufte u paradajz sosu.
Inače, pevačica ove ćufte priprema po posebnoj recepturi nutricioniste.
"U juneće mleveno meso dodajem sitno iseckani crni luk, belance i ovsene pahuljice. Potrebno je jednu ili dve kašike ovsenih pahuljica preliti sa četiri kašike vode. Onda to posolim i dodam malo himalajske soli i biljne začine: majčinu dušicu, šafran, bosiljak, peršun... U jednu posudu stavim 100 ml vode i 250 grama rendanog ili mlevenog paradajza i onda u tom sosu kuvamo ćufte 30-45 minuta. Kada su gotove, možete dodati i jednu malu kašiku maslinovog ulja, a kao prilog uglavnom koristim zeleno povrće", poručila je Katarina.
Nemanja Nikolić
Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen/Instagram