GOCA TRŽAN DOŽIVELA VELIKI PEH U STANU! Tek kada je sve izgorelo izvukla je važnu POUKU!

ATA images

Goca Tržan, iako spada među pevačice koje mogu da se pohvale pravim kulinarskim umećem, jednom prilikom ostavila je ručak na najjačoj vatri, pa ostala i bez njega i bez šerpe. Tada je zaključila da čovek mora biti strpljiv, te da nipošto ne skida pogled s onoga što priprema, kao i da je ljubav najvažniji začin za hranu.

"Jednom sam spremala gulaš i ostavila ga na najjačoj vatri. Toliko je izgorelo da se šerpa odozdo zapalila i morala sam da je bacim. Naučila sam da je u kuvanju najbitnija kategorija da budete strpljivi i da ne mičete pogled sa onoga što spremate. Najvažniji začin za hranu je zapravo ljubav."

"Od onih sam što obožavaju kuvanje i uživam beskrajno u tome, tako da je meni ova situacija legla ko kec na deset", rekla je Goca pa otkrila šta najviše voli da sprema:

"Volim sve od italijanske do tajlandske i kineske kuhinje. To uvek bude neka moja verzija hrane, volim da eksperimentišem. Ne volim da spremam slatkiše, to mi ne ide od ruke, osim suflea."

U njenim specijalitetima najviše uživa suprug Raša Novaković.

"Mislim da Raša malo više voli kada nešto specijalno spremim jer je Lena izbirljiva kada je hrana u pitanju. Ne voli baš mnogo moje eksperimente, već da je jelo jednostavno i konkretno."

Goca tvrdi i da nijedan poziv nije težak ukoliko ga radite od srca.

"Ništa mi nije teško, ni da budem pevačica, ni kuvarica. Sve u životu što želiš da radiš temeljno nije lako i ne treba ga olako shvatiti", zaključila je ona.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: ATA Images