CRVENO-BELIMA ŽAO ZBOG DOCIĆA: Zvezda izrazila žaljenje zbog povrede kapitena Čukaričkog! FOTO

Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda izrazio je žaljenje zbog povrede kapitena Čukaričkog Marka Docića u večerašnjoj utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Oko pola sata pre kraja utakmice kapiten Čukaričkog Marko Docić morao je na nosilima da napusti teren posle oštrog starta igrača crveno-belih Sekua Sanogoa. Fudbaler Zvezde je dobio žuti karton, a sa klupe Čukaričkog su negodovali i tražili isključenje.

"Fudbalski klub Crvena zvezda izražava žaljenje zbog povrede Marka Docića i želi mu brz oporavak", navodi se na Tviter nalogu Zvezde.

Zvezda je na Banovom brdu pobedila Čukarički sa 3:1.

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović je posle utakmice za televiziju Arenasport rekao da se na prvi pogled čini kao mnogo ozbiljna povreda, ali da treba sačekati preglede i dijagnozu.

"Ne bih da budem ptica zloslutnica, ali zaista smo pesimisti i žao mi je što se to tako desilo. Sačekaćemo dijagnozu, da vidimo danas i sutra šta se dešava", rekao je on.

Aktuelni šampion kreće protiv povratnika u Premijer ligu, pobeda Liverpula plaća se kvotom 1.35. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Liverpul – Lids.

Kurir sport