Najbolje osveženje kada su vrućine.
Sastojci:
Za sloj sa ananasom:
30 ml belog ruma
1 kašika meda
1 kašika kokosovog mleka
30 ml soka od limete
1 šolja leda
350 g seckanog ananasa
Za sloj sa jagodama:
30 ml belog ruma
1 kašika meda
30 ml soka od ananasa
1 kašika kokosovog mleka
30 ml soka od limete
1 šolja leda
12 jagoda
Za sloj sa breskvama:
30 ml belog ruma
1 kašika meda
30 ml soka od ananasa
1 kašika kokosovog mleka
30 ml soka od limete
1 šolja leda
2 breskve, seckane
Priprema:
Za sloj sa ananasom: Pomešajte sve sastojke u blenderu i izmiksajte. Sipajte smesu u čaše i stavite u zamrzivač na nekih 20 minuta.
Za sloj sa jagodama: Sipajte sve sastojke u blender i izmiksajte. Sipajte sloj sa jagodama preko ananasa i vratite u zamrzivač na 20 minuta.
Za sloj sa brekvama: Isti postupak kao i sa prethodnim voćem. Sve sastojke izmiksajte u blenderu i prelijte preko sloja sa jagodama. Oper stavite u zamrzivač na 20 minuta.
Ukrasite nanom i mrvicama čokolade.
Kurir.rs / Krstarica / M.M.