Dnevne novine Kurir u subotu, 17. oktobra, svim čitaocima poklanjaju KUVAR - TRADICIONALNA SRPSKA JELA.
Poznati smo po dobroj hrani, a stranci tvrde da takve specijalitete nikad nisu probali. Sarma, koju mnogi smatraju kraljicom trpeze, je jedan od takvih specijaliteta. U Kurirovom poklon dodatku dobićete recept za ukusne sarme, koje će oduševiti vaše čulo ukusa.
Tu je i recept za fenomenalnu Karađorđevu šniclu, a otkrićemo vam i kako je nastao ovaj specijalitet. Čvarci su mnogima omiljeno predjelo, a uz Kurirov kuvar ćete naučiti kako da ih napravite kod kuće.
Podsetićemo vas na jela koja ste voleli u detinjstvu i dati recepte za doručak na starinski način. Otkrićemo vam tajene prave domaće supe i pokloniti recepte za još mnogo tradicionalnih srpskih jela kao što su: ćevapi, podvarak, komplet lepinja, gibanica, cicvara, uštipci i druga.
Foto: Kurir