KAJGANA JE NAJJEDNOSTAVNIJE JELO ALI SVI PRAVE ISTU GREŠKU Slavni KUVAR otkriva TAJNU kako da spremite DORUČAK koji ćete obožavati

Profimedia

Najjednostavnije jelo koje svi volimo, kajgana, može da bude ukusnije nego što smo do sada navikli.

Da bi bila savršena, pratite savet Kendži Lopez Alt, autora knjige o kuvanju koji je otkrio svoju tajnu.

- Kada spremate kajganu, posolite je 15 minuta pre nego što jaja stavite u tiganj, kako bi ostala sočna. Ako ih posolite kada su već gotova, postaće vodena i ne baš čvrsta, što će se odraziti na ukus - kaže Kendži.

Profimedia 
foto: Profimedia

kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

00:14
SVI SLANICI IMAJU REBRASTO DNO A NE ZNATE DA IMAJU SVOJU SVRHU! Kad vidite čemu služe, ODUŠEVIĆETE SE! Izvor: Kurir