DANILO ANĐUŠIĆ RASTURIO CRNO-BELE PA PORUČIO: Specijalan je osećaj kad igram protiv mog Partizana. To je moj klub, MOJA KUĆA!

Aleksandar Jovanović

Ako se dobro sećam pre četiri, pet godina nije bilo mesta za Danila Anđušića. Bravo, dečko - napisao je sinoć još jedan bivši igrač Partizana Ratko Varda na društvenim mrežama i učinio da briljantna partija košarkaša Burža još više zaboli sve koji vole crno-bele. Vole i vode.

Daniloo Anđušić, momak koji je zaista proglašen viškom 2015. godine u Partizanu i koji je otišao zbog male minutaže, rasturio je svoj bivši klub usred Beograda. Ne samo da je postigao 23 poena, ukrao dve lopte i imao četiri asistencije, nego je bio pravi lider svog tima na parketu. Ali, kako kaže, posebnog motiva nije bilo.

KK PARTIZAN 
foto: KK Partizan

- Uvek je specijalan osećaj kad se vraćam u Beograd, a posebno kad igram protiv Partizana. To je moj klub, to je moja kuća, žao mi je samo što nije bilo navijača jer je tada mnogo drugačije nego što je bilo u praznoj hali. Nisam imao poseban motiv zato što je protivnik bio Partizan, protiv svakog rivala dajem sve od sebe, pa je tako bilo i sada. Jedino što me je dodatno motivisalo je važnost ove utakmice jer smo ovom pobedom napravili dobar korak ka cilju koji smo zacrtali, a to je plasman u Top 16 fazu - rekao nam je Anđušić, kog smo "uhvatili" tokom putovanja iz Srbije, pa istakao da je ovog puta stigao i da provede neko vreme sa najbližima:

- Na svu sreću stigli smo u Beograd dva dana ranije, pa sam imao vremena da vidim kumove, najbliže prijatelje i najužu porodicu. Ja ima neki svoj ritual dan pre utakmice i tada se ne viđam ni sa kim, ali eto sada smo stigli ranije pa sam imao vremena da vidim drage ljude i zbog toga sam dodatno srećan.