KAKAV BLAM TRAMPOVOG ADVOKATA: Đulijaniju se niz lice slivala farba za kosu pred kamerama, uopšte nije primetio (FOTO, VIDEO)

EPA/JIM LO SCALZO

Advokat Donalda Trampa, Rudi Đulijani, obrukao se na zaista neverovatan način tokom konferencije na kojoj je trebalo da otkrije dokaze o masovnoj izbornoj krađi na nedavno održanim američkim predsedničkim izborima.

Međutim, o navodnoj izbornoj krađi više niko nije mogao da razmišlja jer se Đulijaniju farba za kosu slivala niz lice, a to nije bio jedini upečatljiv trenutak.

Đulijani je tokom govora citirao i Džoa Pešija iz filma "Moj rođak Vini" i tvrdio da je imao stotine dokaza za koje se zakleo da ih neće podeliti jer bi to u opasnost dovelo živote njegovih svedoka.

Toliko se znojio da kamere nisu mogle da ignorišu slivanje farbe za kosu, iako je često brisao lice.

"Farba za kosu ili bronzer mu curi, i on nema predstavu o tome. Stvarno plačem od smeha", bio je samo jedan od brojnih komentara na društvenim mrežama. Posle ovog nastupa Đulijaniju će zaista biti teško da postigne da ga neko ozbiljno shvati.

KAKAV BLAM TRAMPOVOG ADVOKATA: Đulijaniju se niz lice slivala farba za kosu pred kamerama, uopšte nije primetio (FOTO, VIDEO)  Youtube

Kurir.rs