DRŽAVNI SLUŽBENIK: Druga sezona večeras od 20 časova na Kurir televiziji

promo

Serijski maraton nastavlja se večeras od 20 časova emitovanjem četiri epizode druge sezone serije Državni službenik.

Sutra i u utorak emituju se po tri epizode od 21.05, a u sredu dve epizode od 21.10 časova.

"Državni službenik" je srpska kriminalistička televizijska serija o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Junaci su mladi ljudi pritisnuti bremenom ogromne odgovornosti, velikim delom proistekle iz širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi.

Glavni junak je Lazar (Milan Marić), mladi agent u usponu koji pokušava da nađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kad se velika opasnost nadvije nad Srbiju i kad više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila, kako bi spasao svoj narod, svoju porodicu i sebe. Zato zaronite u vrhunski napisan špijunski triler koji govori o amoralnosti, korumpiranosti i nedoraslosti srpskog bezbednosnog aparata izazovima sveta u kome živimo.

Ova serija je kroz svoje dve sezone uspela da pomeri pripovedačke granice domaćih špijunskih serija i ostvari kultni status kod fanova širom zemlje, dok je istovremeno kritički veoma prihvaćena.

Tvorci serije su Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov, a glavne uloge tumače Milan Marić, Nebojša Dugalić i Žarko Laušević.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV