KRUŠKO, ŽIVA LI SI? Aparat na aparatima nakon što je POPIO DESNICU Ivane Španović! VIDEO

Instagram Ps

Najbolja srpska atletičarka demonstrirala impresivnu snagu u zabavnom parku u Dubaiju

Kakva snaga u desnici Ivane Španović! Srpska atletičarka nokautirala je aparat za merenje snage ruke u Dubaiju!

Popularna "kruška" osetila je svu moć jedne od najboljih naših sportistkinja svih vremena. Ivana se u Emiratima priprema na narednu sezonu, ali i uživa u svim blagodetima ove zemlje.

Tako je prethodnih dana često rušila Instagram fotografijama s plaže, a sada je s pratiocima podelila i fotku iz zabavnog parka. Tamo se nalazi bokserska vreća koja meri snagu udarca. Ne znamo da li je vreća i dalje u jednom komadu nakon što je osetila moć Španovićeve. Čini se da malo ko i od jačeg pola može da onako zabode boksersku vreću.

Ovo je najbolja potvrda šta sve može da se postigne kroz jak i naporan trening koji je sastavni deo karijere, ali i života Ivane Španović.

Prethodna sezonu Ivana će brzo da zaboravi. Već deo godina provela je van stadiona na terapijama oporavka od povreda koje su je zadesile. U 2021. sjajna skakačica udalj ulazi vrhunski pripremljena i spremna da nastavi tamo gde je stala 2019. godine.

Olimpijske igre - cilj karijere!

Ivana Španović u predstojećoj godini ima priliku da kruniše blistavu karijeru medaljom sa Olimpijskih igara. Vremena za pripremu ima dovoljno, povreda je iza nje, tako da postoje svi preduslovi da u Tokiju zablista.

Podsećamo, Ivana već ima bronzu sa OI 2016. godine.

Kurir sport - M. B.