NOVA UZBUĐENJA U KVIZU POTERA: Sin slavnog glumca izlazi na crtu tragačima! Da li će srušiti rekord od čak 1.080.000 dinara?!

Branko Starčević

Nova epizoda kviza "Potera", koja se večeras emituje na RTS, donosi novu trku takmičarskog tima i tragača na putu ka vednoj nagradi, čiji rekordni iznos od prošlog ponedeljka iznosi čak 1.080.000 dinara!

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Da postigne bolji rezultat, pokušaće producent Jovan Ristovski, mlađi sin glumačkog para Danice i Lazara Ristovskog. On je prošle godine postao otac prvi put, a konačno se oprobao i kao glumac u seriji "Drim-tim", koja se prikazuje vikendom na Superstar TV. Priča je inspirisana istinitim događajem, a prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova Ilije Ike Srdića, koga tumači Lazar Ristovski.

Printscreen 
foto: Printscreen

O učešću u popularnom kvizu Jovan ne može da priča, ali je ranije za Kurir o svom nasledniku kao glumcu govorio ponosni otac.

- Ideja da se Jovan oproba kao glumac je reditelja serije Dejana Zečevića. Zanimljivo je da ja u seriji jedino sumnjam da mi je on sin od svih jedanaest - objasnio je Lazar Ristovski za Kurir.

Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

Druženje sa zvezdama

Jovan snima sa Stankovićem

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Dejan Stanković igra sebe u novoj humorističkoj seriji "Drim-tim". Jovan je baš s njim snimao svoje scene na stadionu Trudbenik u Zvezdarskoj šumi, gde je mu je društvo pravio Nenad Milijaš.

- Prvi put sam pred kamerama u ovakvom projektu. Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja. Ovo je za mene veliko zadovoljstvo - izjavio je Stanković za Kurir tokom snimanja.

Jovan Ristovski ne voli medije i vodi povučen život sa suprugom Ljiljanom i sinom Bogdanom, ali je tokom snimanja serije otkrio nešto o svojoj ulozi.

- Igram Jorgačevića, po nadimku poznatom kao Jorga. On u svakom trenutku želi da se dokaže svom ocu Iki, negde će u tome na kraju uspeti pomoću golova. Ima 28 godina, nije najstariji, ali ima najveću želju da se dokaže ocu jer najviše na njega liči - izjavio je Ristovski za In TV.

Branko Starčević 
foto: Branko Starčević

On će do novca pokušati da dođe uz pomoć Danila Kopitovića, studenta prava, Ljubiše Bojadžije, ekonomiste, i Miodraga Nikolića, inženjera elektrotehnike. Hoće li uspeti i kako se pokazao u znanju, znaćemo posle večerašnje epizode.

Kurir, Lj. R. Foto: Branko Starčević