Piletinu pripremljenu na ovaj način poslužite sa salatom po vašem izboru
Sastojci:
1 luk
300 g pečurака
1 paprika
300 g blitve/spanaća
mast
so i biber
sušeni paradajz
200 ml pavlake za kuvanje
100 g plavog sira
beli luk u prahu
800 g pilećih grudi
Priprema:
Izdinstajte luk, papriku i pečurke. Dodajte spanać, pa nastavite dinstanje. Sipajte pavlaku za kuvanje, posolite, pobiberite, dodajte beli luk u prahu, izmrvite plavi sir unutra.
Dodajte sušeni paradajz. Sačekajte da se povežu sastojci.
Napravite džepove na pilećem fileu, zasecite po sredini, ali ne do kraja. Napunite deo sosom, i čačkalicama zatvorite otvore. Pržite meso na srednjoj vrati. Okrećite sa svih strana.
Profimedia
Kurir.rs/igythecook/M.M.