TROJICA VOZAČA VOZILI POD DEJSTVOM NARKOTIKA: Policija ih isključila iz saobraćaja, svima slede krivične prijave

Mup

Tokom prethodne noći pripadnici Uprave saobraćajne policije zaustavili su i sankcionisali trojicu vozača u Beogradu koji su upravljali vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštilo je Miniatarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Saobraćajna policija je sinoć oko 21.50 časova "presretačem" zaustavila 17-godišnjeg muškarca koji je na auto-putu Beograd-Šid u Novom Beogradu upravljao automobilom marke "alfa" brzinom od 133,8 kilometara na čas, na mestu gde je brzina ograničena na 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je maloletnik upravljao vozilom bez vozačke dozvole, kao i da je bio pozitivan na kanabis, naveo je MUP.

Policija je noćas oko 1.30 časova na Čukarici zaustavila automobil marke "reno" kojim je upravljao 22-godišnji mladić koji je, kako je utvrđeno droga testom, bio pozitivan na kokain, heroin i metadon, i takođe je vozio bez vozačke dozvole.

Iz saobraćaja je isključen i 28-godišnji muškarac koji je u Zemunu upravljao automobilom marke "BMV" pod dejstvom kanabisa, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će protiv trojice vozača biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Kurir.rs/Tanjug)