POLICIJA U VRANJU POZVALA GRAĐANE DA ODMAH JAVE AKO VIDE OVOG ČOVEKA: Sumnja se da je ubio Saru na benzinskoj pumpi

T.s.

Policijska uprava u Vranju, pozvala je sve građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, odmah jave policiji.

Pripadnici Policijske uprave u Vranju intenzivno tragaju za M. S. (47) iz Vranja zbog sumnje da je 20. februara ove godine izvršio krivično delo ubistvo. Reč o muškarcu za koga se sumnja da je upravo sinoć ubio 27-godišnju Saru A. na benzinskoj pumpi u Vranju. Zna se ko je počinilac i za njim se intenzivno traga, s obzirom da je objekat u kome se dogodilo ubistvo pod video nadzorom, saznaje Kurir.

Facebook Printscreen 
foto: Facebook Printscreen

Obdukciju tela nesrećne devojke Sare A. danas će obaviti obducenti iz Niša.

Izvršilac je sa više metaka pucao u Saru A. u objektu na pumpi gde je devojka sedela. Ubistvo se dogodilo sinoć oko 18 časova. Devojka je podlegla povredama na licu mesta. Policija je sinoć blokirala grad.

Facebook 
foto: Facebook

Građani Vranja šokirani su jer se ubistvo dogodilo na prometnom mestu u ranim većernjim satima.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira počinilac M.S. je zbog ubistva proveo 12 godina u zatvoru. Kako Kurir nezvanično saznaje izvršilac je lice koje je već odgovaralo i koje je u januaru izašlo sa izdržavanja kazne i ima više krivičnih dela.

T. S. 
foto: T. S.

Policija poziva građane da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, odmah jave u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 192 i 017/401-585.

(Kurir.rs/ T. S.)