POSTANITE KOMŠIJA DONALDA TRAMPA: Evo za koliko se prodaje imanje do rezidencije bivšeg predsednika SAD na Floridi (VIDEO)

Printscreen, EPA / EFEYuri Gripas/ POOL

Vila na obali pored Mar-a-Laga imanja Donalda Trampa a vlasnička kompanija povezana bivšim predsednikom SAD tražila je 49 miliona dolara za "The Beachouse".


Ta tražena cena bila bi povraćaj od 165 procenata na 18,5 miliona dolara za koje je imovina poslednji put prodata 2018. godine, kada je društvo s ograničenom odgovornošću povezano sa porodicom Tramp kupilo kuću sa osam spavaćih soba od sestre bivšeg predsednika, sudije Merijen Tramp Beri.

Prodaja dolazi dok se Trump useljava u svoje novo trajno boravište ​​u Mar-a-Lagu nakon nedavne deložacije iz Bele kuće.

Iako brokerska lista ne spominje čija je imovina, prodaja dolazi uz besplatno članstvo u klubu Mar-a-Lago, navodi The Palm Beach Daili Nevs, koji je prvi objavio spisak na South Ocean Boulevard 1125.

Izvešteno je u to vreme da je kompaniju koja je kupila imanje 2018. godine kontrolisala dva najstarija sina Donalda Trampa, Donald Tramp Jr i Erik Tramp.

POSTANITE KOMŠIJA DONALDA TRAMPA: Evo za koliko se prodaje imanje do rezidencije bivšeg predsednika SAD na Floridi (VIDEO)  Youtube

Nakon što je imovina kupljena, pojavila se na više usluga uvrštavanja kao potpuno ili delimično namešten zakup za 100.000 američkih dolara mesečno koji nudi Tramp International Realti, brokerska kuća povezana sa Tramp Organizaciom.

Tražena cena zakupa opala je sa 100.000 u 2018. na 81.250 i na kraju 65.000 u 2019., prema javnim oglasima za imovinu.


Independent je zatražio komentar Trampove organizacije i brokerske kućue Lorensa A Moensa. Moens počeo je da oglašava imanje nazvano "The Beachouse “, u oglasu na celoj stranici u nedeljnom izdanju The Palm Bič Dejli Njuzu.

U oglasu se navodi da je imanje "dobro poznato i veoma važno imanje na obali mora", a koje je krajem proleća dostupno za "projekat letnje obnove".

Kuća u Vest Indis stilu iz 1956. godine smeštena je na parceli od pola hektara sa skoro 200 stopa obale s pogledom na Atlantik.

Kurir.rs/Independent