URNEBESNA OPRAVDANJA KLUBOVA Spartak iz Subotice već zna da je Mladost iz Lučana opstala u Super ligi?! BOLJE VAM JE DA ĆUTITE!

Klubovi iz Super i Prve lige Srbije brže bolje su potrčali da se operu od priča o nameštanjima. Očito su požurili jer su napisali dosta toga spornog i nelogičnog...

Krenimo od Spartaka. Subotičani vrlo dobro znaju šta će se dešavati do kraja sezone, jer su u saopštenju istakli da su oni i Mladost "bezbedni od ispadanja"?!

- Naša međusobna utakmica nije imala poseban takmičarski karakter, u smislu plasmana, jer smo i mi i Mladost iz Lučana bezbedni od ispadanja, a ne možemo se plasirati u Evropu - glasilo je suludo saopštenje iz Subotice. Istine radi - Lučani bi bez pobede protiv Spartaka bili samo tri boda iznad zone ispadanja.

Borac: Pad kvota je redovna stvar za sve mečeve naše lige

Borac iz Čačka je izneo stavove o "normalnosti padanja kvota", malo čudi da su u klubu tako dobro upućeni i da znaju razloge za takve stvari.

- Činjenice koje izazivaju sumnju prema nama su površne, da ne kažemo smešne, jer pad kvote na određene timove u našoj ligi je normalna i redovna stvar, bukvalno svako kolo gotovo na svim utakmicama.

Superliga.rs 
foto: Superliga.rs

Trajal: Časno se borimo, da je drugačije, već bismo ostali u ligi!

Vladan Gašić, prvi čovek Trajala, odbacio je sve tvrdnje da je njegov klub

učestvovao u nameštanjima, a kao jedan od argumenata izneo je sledeći stav: - Fudbaleri se na terenu často bore, da je drugačije, sada ne bismo strepeli za opstanak - poručio je Gašić.

Radnički: Mi nismo u Lučanima igrali u martu, nego u aprilu

Dragan Marković, v. d. predsednika Radničkog, žestoko je udario na sve koji su po "sopstvenom nahođenju proširili spisak sumnjivih mečeva".

- UEFA je zvanično obavestila FSS da ima sumnje o dve nameštene utakmice tokom marta... A pravi se navodni spisak od šest mečeva, pa se ne zaustavlja sve u martu, kad su navodno nameštena četiri, nego se prelazi i na april. Uostalom, mi smo u Lučanima igrali u aprilu - rekao je Marković.

Radnički Niš 
foto: Radnički Niš

Jagodina: Sudije zarađuju na klađenju!

Iz Jagodine je stigao glas da zapravo sudije zarađuju od kladionica.

- Sudijska organizacija direktno utiče na rezultate dobrog dela mečeva u Srbiji, pa kad imaju toliku moć, a pošto imaju toliku moć, zarađuju na klađenju. Jagodina ne želi da namešta i zato im smeta - rekao je Vladica Milanović, predsednik Jagodine, za Informer.

Kurir sport / M. B