SLANA TORTA SA KUVANIM JAJIMA I ŠUNKOM! Naravite predjelo koje će cela porodica OBOŽAVATI, a treba vam samo 15 MINUTA!
Koliko god da smo racionalno kupovali za uskršnje praznike, hrane nekako uvek preostane,a kuvana jaja su ono što nam najčešće pretekne s praznične trpeze.
Iskoriste ih i jednostavno napravite slanu tortu koju će svi ukućani obožavati.
Sastojci
2 tost hleba
5 kiselih pavlaka
500 g majoneza
100 g kečapa
500 g šunke
300 g kačkavalja za rendanje 15 kiselih krastavčića 10 kuvanih jaja
Priprema:
Pomešajte pavlaku i majonez i time filujte "koru" koje čine kruške tosta poredjane na tacnu. Potom ređajte isečena jaja i krastavčiće isečene na kolutove. Drugi red tosta premažite sa obe strane s mešavinom majoneza i pavlake, pa ređajte krastavčiće, šunku i sipajte kečap preko. Postupak ponovite dok imate materijala. Na zadnji red tost hleba premažite mešavinu pavlake i majoneza i ukrasite peršunom.
Kurir.rs/I.B.
Bonus video: