PROCURILA SKANDALOZNA PREPISKA! JANJUŠ MUVAO HOMOSEKSUALCA: Ubaci me u taj vaš LOBI da živnem malo! (FOTO)

Facebook, Sonja Spasić

Marko Janjušević Janjuš pre ulaska u "Zadrugu 4" tražio je podršku gej lobija. On se dopisivao s gej aktivistom Bobanom Stojanovićem, kome je rekao da nakon razvoda razmišlja da promeni svoju seksualnu orijentaciju.

Printscreen/Zadruga 
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir je došao u posed njihove prepiske, u kojoj Janjuš priznaje da ga je žena ostavila jer je grešio, ali i govori da su homoseksualci sada najjači. Posle uobičajenog pozdrava, Janjuš nije gubio puno vreme, već je odmah izneo svoj problem i otkrio šta ga muči.

Printskrin/Facebook 
foto: Printskrin/Facebook

- Ništa, burazeru. Ostavila me je žena. Mrcvarim se i razmišljam da postanem gej - otkrio je Janjuš, što je nasmejalo aktivistu, pa ga je zanimalo šta je uradio da ga je žena ostavila.

- Pa što sam ludak, priznajem, grešio sam - odgovorio mu je Janjuš, ali nije hteo da napiše da je preljuba s Majom Marinković razlog kraha njegovog braka.

Printskrin/Facebook 
foto: Printskrin/Facebook

Odmah nakon ovoga usledila je Janjuševa molba Stojanoviću da ga ubaci u njihovo društvo.

- Aj, ubaci me u taj lobi. Malo da živnem. Vi ste sad najjači, sreće mi - zamolio ga je Marko, ali se Boban, koji je i sam bio učesnik "Velikog brata", nije složio s Janjuševom konstatacijom.

Zorana Jevtić 
foto: Zorana Jevtić

Pred kraj razgovora zadrugar je udelio komplimente aktivisti, ali je u toj poruci pomenuo i njegovog partnera.

Printskrin/Facebook 
foto: Printskrin/Facebook

- Nije lako A. sa tobom. Nije. Veliki zavodnik i slamač muških srca - napisao je Janjuš, ali je ostao bez odgovora.

Ekipa Kurira kontaktirala je sa Stojanovićem, koji nije hteo da mnogo komentariše konverzaciju sa zadrugarom, ali je rekao da bi bilo vrlo zanimljivo kad bi ušao u "Zadrugu".

- Svašta čovek iskopa po inboksu, pa i ja ove Janjuševe poruke. Za mene nema zime. Ako ikad rešim da napustim Kanadu, ući ću u "Zadrugu" da svima pokažem gde im je mesto. Uđem, pa napadnem sve one ribe tamo sa: "Ti, da ćutis, imala si seks za 20 evra po Kumodražu i Bosanskoj Slatini, oralno si zadovoljavala muškarce po kafanama." Onda se desi da se Janjuš i ja smuvamo, a Neca tiktoker postane samo bleda senka senkine senke - rekao nam je Stojanović.

Printscreen 
foto: Printscreen

Kurir.rs/A.P.

Kurir 
foto: Kurir

Bonus video:

This browser does not support the video element.

MAJA I JANJUŠ NA KRV I NOŽ! NASRNULI JEDNO NA DRUGO: Pljuštale uvrede, pretnje i psovke, ljubavnici van kontrole! VIDEO  Zadruga 3